top of page
strandlinje

COACH - CREATOR - WRITER

FullSizeRender%203_edited.jpg

JAG FÖLJER MITT HJÄRTA & VILL INSPIRERA DIG TILL ATT GÖRA DETSAMMA

Idag lever jag min dröm och gör de saker jag älskar i livet: coachar, skapar och skriver. 

 

Jag hjälper människor både att hitta vad dom verkligen vill göra och att sedan våga ta klivet & satsa på sin dröm. 

Jag har under de senaste åren startat 5 olika företag och vet allt om vilka praktiska steg du behöver ta för att komma igång- och har en förmåga att se helheten hur du ska gå tillväga. 

Min yrkeskarriär med breda erfarenheter från olika branscher tillsammans med ett mångårigt arbete för min inre karriär (min personliga utveckling) hjälper mig att kunna se och förstå olika individer, perspektiv och vilka vägar som behöver tas framåt.

 

Alltid med utgångspunkten att vi alla är olika och har olika behov. Min breda grund ger mig möjligheten att framgångsrikt vägleda andra.  

 

Efter 10 år som inköpare & produktutvecklare inom modebranschen (som tog mig runt hela jordklotet) bytte jag bransch till fem-tech och kvinnohälsa för att under 5 år jobba som innehållsansvarig för Sverige- och Nordens största app för blivande föräldrar. 

Jag har lärt mig allt från att bygga appar och hemsidor, skapa innehåll, planera inköp, budgetar,  tillverkningsprocessen vid både fysiska och digitala produkter, till att starta och driva bolag framåt.  

 

Min stora passion är att dela med mig till andra människor av alla de verktyg jag samlat på mig, som funkar för mig, för att också de ska kunna må lite bättre i sina liv. Få dem att lyssna mindre på den elaka rösten i huvudet och mer på vad deras hjärta säger. Vad de längtar efter innerst inne. 

 

Mina första 30 år av livet levde jag konstant i huvudet, var utifrånstyrd och trodde hela tiden att min lycka och framgång låg i saker utanför mig själv. 

Jag hade orimligt höga krav på mig själv och nöjde mig aldrig (eller tyckte jag var tillräcklig). Bara lite till. Bara lite mer. Om jag bara köper en handväska till, en lite större lägenhet, får några fler följare på Instagram så kommer jag bli lycklig. 

 

Hela tiden med fokus utanför mig själv. Försökte förändra alla runtomkring (hallå, det var ju fel på dom och inte mig!) och tyckte att alla borde göra och vara som jag ville.

 

Tillslut kraschade jag när jag insåg att jag inte kunde förändra andra människor, att jag hade blivit en person jag inte tyckte om. Jag insåg att jag bara kunde förändra mig själv och att jag behövde börja göra annorlunda. 

Det var startpunkten till min inre karriär, den som handlar mer om att lyckas och känna framgång inuti mig själv. Att älska mig själv, vara nöjd med mig själv, ha förståelse och medkänsla med mig själv. Att följa mitt hjärta och dess längtan. Att vara inifrånstyrd.

 

Det är en konstant pågående resa och jag trivs idag med både med- som motgångarna. 

Jag vill inspirera dig till att vända blicken inåt dig själv, våga titta på vem du är, vad du villl och drömmer om, så att du börjar våga ta klivet mot just det.

Låt mig hjälpa dig på vägen!

Varma kramar,

Elin-signatur.png
bottom of page